Jesper Lohmann, Syng Dansk, Bellevue teatret
Jesper Lohmann - Ring af Ild - Four Jacks - Bukowski
Jesper Lohmann - Film, Tv, Musik, Teater, Koncerter, Four Jacks, Ring af Ild, Johnny Cash, Late Night, Bukowski,
23059
page,page-id-23059,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
MUSICALS & KONCERTER 2016/17

ELVIS SHOW 2017

elvis3

Jesper Lohmann har gennem de sidste 10 år arbejdet sig længere og længere ind i publikums bevidsthed som sanger. Nu springer han ud som Elvis-fortolker bakket op af CC Rider Band

– stort orkester og kor – under ledelse af ingen ringere end Peder Kragerup, som indtil 2013 var leder af Tivoli´s Big Band gennem 25 år. Her har han gennem en lang karriere arbejdet med et utal af kunstnere og prominente navne som Mills Brothers, Otto Brandenburg, Tommy Steele, Roger Whittaker og Elaine Page bare for at nævne nogle få.

Læse mere...
bellevue_syngdansk_FBcover_stage1 2

SYNG DANSK
.

 Bellevue Teatret – 9. marts – april  –  kl. 20:00 – 23:00

Af holdet bag “Guitaristerne”: Knutzon, Cederholm og Hellemann

På scenen: Carsten Bjørnlund, Jesper Lohmann og Aksel Morisse

– – –
Danskheden er til diskussion og enhver kulturminister med respekt for sig selv, skal gerne søsætte en kulturkanon! For det med at være dansk er åbenbart meget kompliceret.
,

Bertel Haarder er/var ingen undtagelse, men den er jo helt gal! Hvor er danskernes musik? Dansk musik er helt og aldeles fraværende? Det råder Knutzon, Hellemann og Cederholm nu bod på med en helt ny dansk musik–kanon med danskernes helt egne hits om at være danskere netop i dag!
.

For at få svar på vores spørgsmål om danskheden anno 2017 har vi sammen med DTTT (Dansk Tekst Takt og Tone) og FJBS (Foreningen af Jazz og Beat Sangere) samt ikke mindst FDF, altså ikke dem, men Foreningen af Danske Foreninger, lavet en stort anlagt konkurrence, hvor alle danskere har kunnet indsende deres helt egne sange, som viser hvordan danskeren føler og tænker.

Vi har allerede modtaget totusinde sange fra hele landet og også et par stykker fra Grønland. Ud af disse har en jury bestående af repræsentanter for hhv. DTTT, FJBS og FDF udvalgt de femten sange, som bedst giver et rammende billede af danskeren.
.

Kom og oplev ur-opførelsen af disse femten værker på Bellevue Teatret. Sangene vil indtil da ligge i en bankboks i Herning og ingen ser dem før Carsten Bjørnlund og Jesper Lohmann åbner kuverten, bryder seglet og akkompagneret af et østrogent kvindejazz orkester, afslører sangene.
.

Det er lagt i ovnen til en helt igennem vanvittig, gakket og sjov aften på Bellevue Teatret, når holdet bag megasuccesen Guitaristerne tager dig med på musikalsk rov i danskernenes helt personlige sangskat.
.

NB. Begivenheden vil blive samsendt med radioens P7 og vinderen får en rejse til USA.
.

Billetter og yderligere info: http://www.bellevueteatret.dk/forestilling/syng-dansk/

Facebook

Jesper Lohmann har delt sin begivenhed. ... See MoreSee Less

Elvis - Today, Tomorrow & Forever

January 12, 2018, 7:30pm - January 12, 2018, 10:00pm

Memphis Mansion Randers præsenterer: TCB Band - The Imperials - Dennis Jale Gæstesolist: Jesper Lohmann Elvis håndplukkede en række professionelle musikere til sin længe ventede comeback-konce...

3 weeks ago  ·  

View on Facebook

Ser din optræden på Memphis Mansion - Tv2 Charlie.
Hatten af for dig. Det gør du dælme godt 🌹
... See MoreSee Less

5 months ago  ·  

View on Facebook

Memphis Mansion Randers præsenterer:
TCB Band - The Imperials - Dennis Jale
Gæstesolist: Jesper Lohmann

Elvis håndplukkede en række professionelle musikere til sin længe ventede comeback-koncert for det store publikum på Hotel Intercontinental i Las Vegas den 31. juli 1969. Netop det band blev senere kendt som The TCB Band – efter Elvis’ slogan ”Taking Care of Business”. Og det gør disse udvalgte ”drenge” den dag i dag, nu snart 50 år senere. De leverer den ægte vare, en Elvis-sound, som de skabte den sammen med stjernen selv i årene 1969-1977.

TCB kommer tilbage til Randers. Sammen med lige så legendariske The Imperials, Elvis’ oprindelige gospelkor, som indspillede plader med Elvis i årene 1966-1971. Og fra 1969 var de også i Las Vegas og på turné med ham.

Dennis Jale er på vokal. Han har nu fast turneret med TCB Band i 15 år.

Som koncertens særlige gæstesolist kommer Jesper Lohmann, som netop har givet koncert på Memphis Mansion den 1. juli sammen med CC Rider Band – en koncert, som bliver vist på TV2 Charlie den 16. august. Koncerten var inspireret af de musikalske arrangementer fra de storslåede Las Vegas-shows og “Elvis Live From Hawaii” fra 1970’erne.

Og så skal vi jo ikke mindst huske, at anledningen til deres besøg i Elvis-byen Randers også er, at det er The King’s fødselsdag den 8. januar. Det må siges at være noget af en tradition efterhånden, at netop Elvis’ egne musikere kommer her i den anledning og leverer en ægte Elvis-hyldest.

Og hvad spiller de denne aften? Kort sagt: en stjernehvirvel af Elvis-klassikere :-)
___________________________________________________
• Store Sal
• Fredag d. 12. januar 2018
• Koncerten starter kl. 19.30
... See MoreSee Less

Elvis - Today, Tomorrow & Forever

January 12, 2018, 7:30pm - January 12, 2018, 10:00pm

Memphis Mansion Randers præsenterer: TCB Band - The Imperials - Dennis Jale Gæstesolist: Jesper Lohmann Elvis håndplukkede en række professionelle musikere til sin længe ventede comeback-konce...

5 months ago  ·  

View on Facebook
MUSICALS & KONCERTER 2016

SANGE FOR EN FRIBYTTER

..

En musikalsk fortælling om vores store danske digter Tom Kristensen
Her er fortællingen om et menneske der drømmer om storhed og som har et brændende ønske om at bringe poesien ud i gaderne – at virkeliggøre den og lade den slå rod i vores hverdag.
Skuespiller Jesper Lohmann lægger krop og stemme til denne musikalske rejse. Komponist og pianist Bjarne Sahl har sat digtene i musik og de to herrer assisteres af Eva Malling på kontrabas. Gå ikke glip af en aften i selskab med en af Danmarks største digtere iklædt swingende og lyrisk humør.
..

Medvirkende: Jesper Lohmann, Bjarne Sahl, Eva Malling
Instruktører: Jesper Lohmann, Susanne Storm
Koncept: Jesper Lohmann
Idé: Jesper Lohmann
Dramatiker, forfatter: Jesper Lohmann
Komponist Bjarne Sahl
Producent: Teatret ved Sorte Hest
Arrangør: Teatret ved Sorte Hest

….

TEATRET VED SORTE HEST

VESTERBROGADE 150
1620 KØBENHAVN V

.
01. December – 7.december 2016
..

TORSDAG 01. DECEMBER 2016 20:00 BILLETTER
FREDAG 02. DECEMBER 2016 20:00 BILLETTER
LØRDAG 03. DECEMBER 2016 17:00 BILLETTER
TIRSDAG 06. DECEMBER 2016 20:00 BILLETTER
ONSDAG 07. DECEMBER 2016 20:00

Læs mere...

HJÆLP SØGES

12. april – 7. juni 2015

Ny musical med musik af Benny Andersson og sangtekster af Björn Ulvaeus fra ABBA.

Østre Gasværk Teater er forvandlet: 30 tons jord på scenen. Et autentisk husmandssted håndbygget med hjælp af Bonderøven fra DR. 17 levende husdyr på en stemningsfuld gårdsplads midt i storbyen.

To elskelige brødre jagter meningen med livet i et univers af halm, hestepærer og paraboler et sted på Vestsjælland. Kan de reddes af den syngende punkerpige, som slår sig ned på gården med sin stumme mor?

Gå ikke glip af komik, ørehængere og dyredressur i en enestående kulturhistorisk scenografi i bonderøvsmusicalen, der kun kan spille i det store, runde rum i Østre Gasværk Teater!

Komikerparret Jesper Asholt og Jesper Lohmann er de to bondebrødre. Sara Viktoria spiller punkerpigen, og Suzanne Berdino hendes mor.

NB! Der medvirker levende dyr i forestillingen. Husk at dele denne oplysning, hvis du følges med allergikere.

….

HAIRSPRAY

10 marts 2016 – TIVOLIS KONCERTSAL

..

Med HAIRSPRAY, der har gået for fulde huse i bl.a. New York, London og Stockholm, bliver der rig mulighed for at stifte bekendtskab med endnu et internationalt musical-hit i Tivolis Koncertsal. Musicalfans kan glæde sig til at opleve en feel good-musical med et ægte håndplukket stjernecast bestående af bl.a. Silas Holst, Martin Brygmann, Caroline Henderson, Julie Zangenberg, Johannes Nymark og Jesper Lohmann m.fl. Derudover har Tivoli sikret sig Aqua-stjernen Lene Nystrøm, der debuterer i rollen som Velma Von Tussle.