Jesper Lohmann, Syng Dansk, Bellevue teatret
Jesper Lohmann - Ring af Ild - Four Jacks - Bukowski
Jesper Lohmann - Film, Tv, Musik, Teater, Koncerter, Four Jacks, Ring af Ild, Johnny Cash, Late Night, Bukowski,
23059
page,page-id-23059,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
MUSICALS & KONCERTER 2016/17
bellevue_syngdansk_FBcover_stage1 2

SYNG DANSK
.

 Bellevue Teatret – 9. marts – april  –  kl. 20:00 – 23:00

Af holdet bag “Guitaristerne”: Knutzon, Cederholm og Hellemann

På scenen: Carsten Bjørnlund, Jesper Lohmann og Aksel Morisse

– – –
Danskheden er til diskussion og enhver kulturminister med respekt for sig selv, skal gerne søsætte en kulturkanon! For det med at være dansk er åbenbart meget kompliceret.
,

Bertel Haarder er/var ingen undtagelse, men den er jo helt gal! Hvor er danskernes musik? Dansk musik er helt og aldeles fraværende? Det råder Knutzon, Hellemann og Cederholm nu bod på med en helt ny dansk musik–kanon med danskernes helt egne hits om at være danskere netop i dag!
.

For at få svar på vores spørgsmål om danskheden anno 2017 har vi sammen med DTTT (Dansk Tekst Takt og Tone) og FJBS (Foreningen af Jazz og Beat Sangere) samt ikke mindst FDF, altså ikke dem, men Foreningen af Danske Foreninger, lavet en stort anlagt konkurrence, hvor alle danskere har kunnet indsende deres helt egne sange, som viser hvordan danskeren føler og tænker.

Vi har allerede modtaget totusinde sange fra hele landet og også et par stykker fra Grønland. Ud af disse har en jury bestående af repræsentanter for hhv. DTTT, FJBS og FDF udvalgt de femten sange, som bedst giver et rammende billede af danskeren.
.

Kom og oplev ur-opførelsen af disse femten værker på Bellevue Teatret. Sangene vil indtil da ligge i en bankboks i Herning og ingen ser dem før Carsten Bjørnlund og Jesper Lohmann åbner kuverten, bryder seglet og akkompagneret af et østrogent kvindejazz orkester, afslører sangene.
.

Det er lagt i ovnen til en helt igennem vanvittig, gakket og sjov aften på Bellevue Teatret, når holdet bag megasuccesen Guitaristerne tager dig med på musikalsk rov i danskernenes helt personlige sangskat.
.

NB. Begivenheden vil blive samsendt med radioens P7 og vinderen får en rejse til USA.
.

Billetter og yderligere info: http://www.bellevueteatret.dk/forestilling/syng-dansk/

Facebook

Open Air Koncert på Memphis Mansion med fortolkninger af Elvis' største numre! Det bli'r underholdende, det bli'r smukt og så optages det til TV2 Charlie.
Bemærk! Afslutningtidspunkt kl. 22.00, er et cirka tidspunkt.
... See MoreSee Less

Open Air Koncert med Jesper Lohmann og CC Rider Big Band

July 1, 2017, 7:30pm - July 1, 2017, 10:00pm

Open Air Koncert på Memphis Mansion med fortolkninger af Elvis' største numre! Det bli'r underholdende, det bli'r smukt og så optages det til TV2 Charlie. Bemærk! Afslutningtidspunkt kl. 22.00, er...

3 days ago  ·  

View on Facebook

Nu nærmer vi os! 1. juli kl. 19.30 spiller jeg og CC Rider Big Band Open Air Koncert med ALT det bedste fra Elvis! Jeg glæder mig! Hvor tit får man lov til at give den gas med et 20 mands orkester, korpiger og de bedste og største sange fra The King of Rock 'n' roll?? Vi vil gøre alt for at det bliver underholdende, festligt og fuld af vellyd.

Koncerten spilles på Memphis Mansion Randers og optages samtidig til TV2 Charlie, så den kan blive vist senere på året. Håber, vi ses ;-)

#ccriderbigband #memphismansionranders
... See MoreSee Less

5 days ago  ·  

View on Facebook

Jesper Lohmann har opdateret sit coverbillede. ... See MoreSee Less

1 month ago  ·  

View on Facebook

Jesper Lohmann har opdateret sit coverbillede. ... See MoreSee Less

2 months ago  ·  

View on Facebook

I er fandeme underholdende
Skide go Forestilling 🙌🙌🤣🤣🤣🤣🤣
... See MoreSee Less

3 months ago  ·  

View on Facebook
MUSICALS & KONCERTER 2016

SANGE FOR EN FRIBYTTER

..

En musikalsk fortælling om vores store danske digter Tom Kristensen
Her er fortællingen om et menneske der drømmer om storhed og som har et brændende ønske om at bringe poesien ud i gaderne – at virkeliggøre den og lade den slå rod i vores hverdag.
Skuespiller Jesper Lohmann lægger krop og stemme til denne musikalske rejse. Komponist og pianist Bjarne Sahl har sat digtene i musik og de to herrer assisteres af Eva Malling på kontrabas. Gå ikke glip af en aften i selskab med en af Danmarks største digtere iklædt swingende og lyrisk humør.
..

Medvirkende: Jesper Lohmann, Bjarne Sahl, Eva Malling
Instruktører: Jesper Lohmann, Susanne Storm
Koncept: Jesper Lohmann
Idé: Jesper Lohmann
Dramatiker, forfatter: Jesper Lohmann
Komponist Bjarne Sahl
Producent: Teatret ved Sorte Hest
Arrangør: Teatret ved Sorte Hest

….

TEATRET VED SORTE HEST

VESTERBROGADE 150
1620 KØBENHAVN V

.
01. December – 7.december 2016
..

TORSDAG 01. DECEMBER 2016 20:00 BILLETTER
FREDAG 02. DECEMBER 2016 20:00 BILLETTER
LØRDAG 03. DECEMBER 2016 17:00 BILLETTER
TIRSDAG 06. DECEMBER 2016 20:00 BILLETTER
ONSDAG 07. DECEMBER 2016 20:00

Læs mere...

HJÆLP SØGES

12. april – 7. juni 2015

Ny musical med musik af Benny Andersson og sangtekster af Björn Ulvaeus fra ABBA.

Østre Gasværk Teater er forvandlet: 30 tons jord på scenen. Et autentisk husmandssted håndbygget med hjælp af Bonderøven fra DR. 17 levende husdyr på en stemningsfuld gårdsplads midt i storbyen.

To elskelige brødre jagter meningen med livet i et univers af halm, hestepærer og paraboler et sted på Vestsjælland. Kan de reddes af den syngende punkerpige, som slår sig ned på gården med sin stumme mor?

Gå ikke glip af komik, ørehængere og dyredressur i en enestående kulturhistorisk scenografi i bonderøvsmusicalen, der kun kan spille i det store, runde rum i Østre Gasværk Teater!

Komikerparret Jesper Asholt og Jesper Lohmann er de to bondebrødre. Sara Viktoria spiller punkerpigen, og Suzanne Berdino hendes mor.

NB! Der medvirker levende dyr i forestillingen. Husk at dele denne oplysning, hvis du følges med allergikere.

….

HAIRSPRAY

10 marts 2016 – TIVOLIS KONCERTSAL

..

Med HAIRSPRAY, der har gået for fulde huse i bl.a. New York, London og Stockholm, bliver der rig mulighed for at stifte bekendtskab med endnu et internationalt musical-hit i Tivolis Koncertsal. Musicalfans kan glæde sig til at opleve en feel good-musical med et ægte håndplukket stjernecast bestående af bl.a. Silas Holst, Martin Brygmann, Caroline Henderson, Julie Zangenberg, Johannes Nymark og Jesper Lohmann m.fl. Derudover har Tivoli sikret sig Aqua-stjernen Lene Nystrøm, der debuterer i rollen som Velma Von Tussle.