Syng Dansk - Bellevue 2017
Jesper Lohmann - Ring af Ild - Four Jacks - Bukowski
Jesper Lohmann - Film, Tv, Musik, Teater, Koncerter, Four Jacks, Ring af Ild, Johnny Cash, Late Night, Bukowski,
23081
page,page-id-23081,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
MUSICALS & KONCERTER 2017
bellevue_syngdansk_FBcover_stage1 2

SYNG DANSK
.

 Bellevue Teatret – 9. marts – april  –  kl. 20:00 – 23:00

Af holdet bag “Guitaristerne”: Knutzon, Cederholm og Hellemann

På scenen: Carsten Bjørnlund, Jesper Lohmann og Aksel Morisse

– – –
Danskheden er til diskussion og enhver kulturminister med respekt for sig selv, skal gerne søsætte en kulturkanon! For det med at være dansk er åbenbart meget kompliceret.
,

Bertel Haarder er/var ingen undtagelse, men den er jo helt gal! Hvor er danskernes musik? Dansk musik er helt og aldeles fraværende? Det råder Knutzon, Hellemann og Cederholm nu bod på med en helt ny dansk musik–kanon med danskernes helt egne hits om at være danskere netop i dag!
.

For at få svar på vores spørgsmål om danskheden anno 2017 har vi sammen med DTTT (Dansk Tekst Takt og Tone) og FJBS (Foreningen af Jazz og Beat Sangere) samt ikke mindst FDF, altså ikke dem, men Foreningen af Danske Foreninger, lavet en stort anlagt konkurrence, hvor alle danskere har kunnet indsende deres helt egne sange, som viser hvordan danskeren føler og tænker.

Vi har allerede modtaget totusinde sange fra hele landet og også et par stykker fra Grønland. Ud af disse har en jury bestående af repræsentanter for hhv. DTTT, FJBS og FDF udvalgt de femten sange, som bedst giver et rammende billede af danskeren.
.

Kom og oplev ur-opførelsen af disse femten værker på Bellevue Teatret. Sangene vil indtil da ligge i en bankboks i Herning og ingen ser dem før Carsten Bjørnlund og Jesper Lohmann åbner kuverten, bryder seglet og akkompagneret af et østrogent kvindejazz orkester, afslører sangene.
.

Det er lagt i ovnen til en helt igennem vanvittig, gakket og sjov aften på Bellevue Teatret, når holdet bag megasuccesen Guitaristerne tager dig med på musikalsk rov i danskernenes helt personlige sangskat.
.

NB. Begivenheden vil blive samsendt med radioens P7 og vinderen får en rejse til USA.
.

Billetter og yderligere info: http://www.bellevueteatret.dk/forestilling/syng-dansk/

Facebook

Jesper Lohmann har delt sin begivenhed. ... See MoreSee Less

Elvis - Today, Tomorrow & Forever

January 12, 2018, 7:30pm - January 12, 2018, 10:00pm

Memphis Mansion Randers præsenterer: TCB Band - The Imperials - Dennis Jale Gæstesolist: Jesper Lohmann Elvis håndplukkede en række professionelle musikere til sin længe ventede comeback-konce...

3 weeks ago  ·  

View on Facebook

Ser din optræden på Memphis Mansion - Tv2 Charlie.
Hatten af for dig. Det gør du dælme godt 🌹
... See MoreSee Less

5 months ago  ·  

View on Facebook

Memphis Mansion Randers præsenterer:
TCB Band - The Imperials - Dennis Jale
Gæstesolist: Jesper Lohmann

Elvis håndplukkede en række professionelle musikere til sin længe ventede comeback-koncert for det store publikum på Hotel Intercontinental i Las Vegas den 31. juli 1969. Netop det band blev senere kendt som The TCB Band – efter Elvis’ slogan ”Taking Care of Business”. Og det gør disse udvalgte ”drenge” den dag i dag, nu snart 50 år senere. De leverer den ægte vare, en Elvis-sound, som de skabte den sammen med stjernen selv i årene 1969-1977.

TCB kommer tilbage til Randers. Sammen med lige så legendariske The Imperials, Elvis’ oprindelige gospelkor, som indspillede plader med Elvis i årene 1966-1971. Og fra 1969 var de også i Las Vegas og på turné med ham.

Dennis Jale er på vokal. Han har nu fast turneret med TCB Band i 15 år.

Som koncertens særlige gæstesolist kommer Jesper Lohmann, som netop har givet koncert på Memphis Mansion den 1. juli sammen med CC Rider Band – en koncert, som bliver vist på TV2 Charlie den 16. august. Koncerten var inspireret af de musikalske arrangementer fra de storslåede Las Vegas-shows og “Elvis Live From Hawaii” fra 1970’erne.

Og så skal vi jo ikke mindst huske, at anledningen til deres besøg i Elvis-byen Randers også er, at det er The King’s fødselsdag den 8. januar. Det må siges at være noget af en tradition efterhånden, at netop Elvis’ egne musikere kommer her i den anledning og leverer en ægte Elvis-hyldest.

Og hvad spiller de denne aften? Kort sagt: en stjernehvirvel af Elvis-klassikere :-)
___________________________________________________
• Store Sal
• Fredag d. 12. januar 2018
• Koncerten starter kl. 19.30
... See MoreSee Less

Elvis - Today, Tomorrow & Forever

January 12, 2018, 7:30pm - January 12, 2018, 10:00pm

Memphis Mansion Randers præsenterer: TCB Band - The Imperials - Dennis Jale Gæstesolist: Jesper Lohmann Elvis håndplukkede en række professionelle musikere til sin længe ventede comeback-konce...

5 months ago  ·  

View on Facebook