RING AF ILD - Johnny Cash - Jesper Lohmann
RING AF ILD - Johnny Cash - Jesper Lohmann, Charlotte Munck
RING AF ILD - Johnny Cash - Jesper Lohmann, Charlotte Munck
21975
page,page-id-21975,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

‘RING AF ILD’  

        Tour 2015

Jesper Lohmann, Charlotte Munck, Stephan Grabowski, Tin Soheili 

11. feb.      Kolding

13. feb.      Frederikshavn

14. feb.      Skanderborg

20. feb.     Nakskov  facebooklille

21. feb.      Grenå facebooklille

26. feb.     Tønder

27. feb.      Fredericia Middelfart

28. feb.      Birkerød  Mantzius  facebooklille

1. marts     Næstved facebooklille

5. marts    Helsingør

6. marts    Slagelse

13. marts   Vestfyens Teater

17. marts   Teatret Møllen  Læs mere(udsolgt)

24. marts   Svalegangen   Læs mere

25. marts   Svalegangen   Læs mere

26. marts   Svalegangen   Læs mere

29. marts   Høje tåastrup   Læs mere

RING AF ILD

Johnny Cashs musik fandt et nyt og yngre publikum, da filmen ”Walk the Line” om Johnny Cashs liv blev et stort hit i 2005. Reese Witherspoon vandt en Oscar for sin indsats som Johnny Cashs store kærlighed June Carter Cash, og filmen var nomineret til årets film.

Mange vil nikke genkendende, når de hører Johnny Cashs sange. Hans stil, stemme og tone var rå og uforfalsket. Her kan man virkelig tale om en kunstner, der sang sit livs samlede erfaringer og indre dæmoner ind i sit materiale.

……

Sin karriere igennem kredsede han om temaerne sorg, moralske dilemmaer, forløsning og tilgivelse. Både den smerte og det håb, der gemmer sig i Johnny Cashs sange, får publikum en chance for at få ind under huden, når de med ”Ring af ild” oplever sangene sunget indlevende på dansk.

Medvirkende:
Jesper Lohmann
Charlotte Munck
Stephan Grabowski
Tin Soheili

Kapelmester:
Stephan Grabowski

Anmeldelser

…..

5bstjerner

Arbejderen 

5 ud af 6 stjerner

 

Med “Ring af ild” efterlader Jesper Lohmann & Co. et stort lys i mørket.

Det er troens og tvivlens John R. Cash, der manes frem. Det er prædikantens tordnen om svovlpølens helvede, den brændende tordenbusk, om synd, skyld og skam, dommedag – men også om genopstandelse og himmelfart.

Sange som “Dragen er sulten”, “Det Satans Dyr”, “Nådens Stol”, “Når manden banker på” eller “Før eller siden hugger Gud dig ned” skaber et spirituelt rum af en anden verden. Det samme gør en dybt bevægende fortolkning af country-klassikeren Wayfaring Stranger, “Fremmed ensom vandrer”. Det er gospel på dansk.

 

 

5bstjerner

Jyllands-Posten

5 ud af 6 stjerner

 

Der er noget sejt og desillusioneret over Jesper Lohmanns flotte fjæs og whiskeyfarvet nattestemme, der passer perfekt til Charlotte Muncks smukke lidt madonna agtige skrøbelighed og længselsfulde vokal .

Dertil skal lægges tre stærke musikere, der skaber den perfekte, tunge og fuldfede lyd bag ordene.

Er man til Johnny Cash og hans tomrumssorte og gennempessimistiske sange som Jesper Lohmann har oversat med fin sans for brutaliteten i teksterne, er dette her lige en forestilling, man vil kunne lide.

 

 ,,,,
4-stjerner

CPH CULTURE 

4 ud af 6 stjerner

 

Som type er Lohmann helt rigtig til at fortolke Johnny Cash-sange, for også han rummer rå primitiv maskulinitet kombineret med både sårbarhed og livskundskab.

Lohmann og Munck klæder hinanden fysisk på scenen og deres sangstemmer passer fortrinligt sammen.

 

 

Teater Svalegangen

‘En aften der udmærkede sig ved gode, vedkommende, rørende og kraftfulde fortolkninger af Johnny Cash’s tekster, musikalsk overlegne musikere på den charmerende måde, og ikke mindst fulde huse…
det var fedt, vi vil have dem igen i næste sæson og kan kun anbefale dem videre!” Sådan sagde Teater Svalegangens direktør Per Smedegård, da Charlotte Munck og Jesper Lohmann gæstede teatret med deres fortolkninger af Johnny Cash’s sange i september 2013. Nu er de tilbage med forestillingen “Ring af ild” – en ny intim invitation indenfor i legendariske John Cash’ fine sangunivers. Charlotte Munck og Jesper Lohmann synger og introducerer sangenes temaer med små monologer, anekdoter og digte’.

BOOKING – RING AF ILD:


GURS TEATER

….

TELEFON

+45 40 29 33 17

MAIL:

Gursteater@gmail.com