Hairspray Tivoli 2016
Jesper Lohmann - Ring af Ild - Four Jacks - Bukowski
Jesper Lohmann - Film, Tv, Musik, Teater, Koncerter, Four Jacks, Ring af Ild, Johnny Cash, Late Night, Bukowski,
22999
single,single-portfolio_page,postid-22999,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

HAIRSPRAY

10 Marts 2016 - Tivolis Koncertsal
Hairspray_pressebillede2

Nu præsenterer Tivoli den internationalt anmelderoste og prisbelønnede Broadway-musical HAIRSPRAY, som verden over er set af mere end syv millioner mennesker og har vundet over 25 store internationale priser.


Med HAIRSPRAY, der har gået for fulde huse i bl.a. New York, London og Stockholm, bliver der rig mulighed for at stifte bekendtskab med endnu et internationalt musical-hit i Tivolis Koncertsal. Musicalfans kan glæde sig til at opleve en feel good-musical med et ægte håndplukket stjernecast bestående af bl.a. Silas Holst, Martin Brygmann, Caroline Henderson, Julie Zangenberg, Johannes Nymark og Jesper Lohmann m.fl. Derudover har Tivoli sikret sig Aqua-stjernen Lene Nystrøm, der debuterer i rollen som Velma Von Tussle.

..

Hairspray_Jesper_single_press
HS_2015_Emailsignatur_425x240px


ET STORT, FEDT, FORRYGENDE OG SWINGENDE MUSICALHIT

HAIRSPRAY er en rørende, livsbekræftende og humørfyldt historie fuld af fed musik og svedige dansenumre, som formidler glæde, energi og stemning allerede fra første nummer. Det er historien om teenageren Tracys Turnblads ungdomsliv og kærlighedsforviklinger i 1960´ernes USA, i en tid hvor løssluppenhed, frihedstrang og mod på at trodse fordommene og ændre verden har greb i de unge. Hvad det hele går ud på, skal opleves i Tivolis Koncertsal – hvor det hele krydres med iørefaldende Motown-sound.