Late Night - Bukowski 2015 - Jesper Lohmann & Peter Ganzer
Jesper Lohmann - Ring af Ild - Four Jacks - Bukowski
Jesper Lohmann - Film, Tv, Musik, Teater, Koncerter, Four Jacks, Ring af Ild, Johnny Cash, Late Night, Bukowski,
22212
page,page-id-22212,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
Lohman-Gantzler-1c

Late Night – Bukowski  2015

….

2. sep.  -   Odense
3. sep.  -   Odense

27. Okt. – PH Cafeen, København
28. Okt. – PH Cafeen, København
29. Okt. – PH Cafeen, København
30. Okt. – PH Cafeen, København
31. Okt. –  PH Cafeen, København

12. Nov. –  Morsø Teaterkreds, Morsø

13. Nov. – Thy Teater
14. Nov. – Thy Teater

17. Nov. – Svalegangen Aarhus
18. Nov. – Svalegangen Aarhus
19. Nov. – Svalegangen Aarhus
20. Nov. – Svalegangen Aarhus
21. Nov. –  Svalegangen Aarhus

24. Nov. – Ishøj Kultur Cafe

Bukowski

”Charles Bukowski var det, som alle kunstnere drømmer om at være – ærlig, direkte og kompromisløs”. Således fortæller Peter Gantzler og Jesper Lohmann om deres forhold til Bukowski og hans poesi. Fascinationen af en mand, der formåede at leve et liv i selv – destruktivitetens tegn samtidig med at han skrev smuk og ærlig poesi, har fået de to til at fremføre udvalgte digte i en klassisk beat ’n’ poetry stil. Med stemningsskabende musik vil de sammen med musikerne Stephan Grabowski & Tomas Nesborg, bringe både det følsomme og det seje i Bukowskis poesi til vejs i en stil der ikke er forfinet, men rå og ærlig!

Charles Bukowski har – sit sene gennembrud til trods – været en inspirationskilde til mange forfattere, og et nær-møde med døden i hans ungdom har formentlig været bidragende til hans kompromisløse stil.

Han stillede sig uden for de klassiske miljøer, og var ikke bange for at afvise udgivere, der ville putte ham i en kasse og kompromittere hans skrivning. De mange selvbiografiske digte og prosatekster vidner om et liv på kanten, men også om en mand der viste sig pålidelig og hårdtarbejdende, når det var nødvendigt.

“Det virker som om, at visse folk mener, at poesi og digte skal være på en bestemt måde. Til dem er der bare at sige, at der er hårde tider på vej.

Flere og flere vil dukke op og bryde deres forestillinger. Det er hårdt …jeg ved det, det er som hvis nogen knepper din kone mens du er på arbejde, men som man siger …livet går videre.”

Charles Bukowski

Medvirkende:
Jesper Lohmann og Peter Ganzler

Kapelmester:
Stephan Grabowski

Late Night:

Der bides skeer med en af litteraturens helt tunge drenge når Peter Gantzler og Jesper Lohmann går på scenen og forfører publikum ind i Charles Bukowskis digte. I bedste “Beat and Poetry ” stil diverterer de to herrer med digte tilsat svedig sump rock leveret af guitaristerne Stephan Grabowski og Tomas Nesborg.

I en blanding af oplæsning og monologer bliver publikum ført ind i et maskulint og råt univers hvor der aldrig er langt til den næste øl og et forfriskende slagsmål . Charles Bukowskis lyrik er befriet renset for floromvundne metaforer og vores to kombattanter kæmper sig vej ind mod kernen af det der måtte være den maskuline identitet . Bukowskis direkte sprogbrug lader ingen i tvivl og tingene bliver sagt direkte og uden omsvøb.

..

Lohman-GantzlerMIKE

Der er således lagt op til en aften i ærlighedens tegn. Hvor kvinden besynges i svedige salmer og hvor druk og hor hyldes i læskende storhed. Hvor der spørges til hvor fornuftigt og almindeligt vores fornuftige og almindelige liv egentlig er?

crewLareNight

BOOKING LATE NIGHT BUKOWSKI


Jangmarks Agentur

….

TELEFON

+45 60 15 99 99

MAIL:

kontakt@jangmark.dk