- Jesper Lohmann
Jesper Lohmann - Ring af Ild - Four Jacks - Bukowski
Jesper Lohmann - Film, Tv, Musik, Teater, Koncerter, Four Jacks, Ring af Ild, Johnny Cash, Late Night, Bukowski,
23016
single,single-post,postid-23016,single-format-quote,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

DER SKAL MERE TIL END EN TUR IND I MØRKET

“I mørke. Jeg har været væk. Jeg vil ikke være med mere. Så jeg kravlede på hænder og fødder. Knæ og albuer. Ind og lagde mig i hulen. I mørket. Men man dør ikke så let, som man lige gik og regnede med. Så jeg kravler tilbage på hænder og fødder. Knæ og albuer. Mod lyset og nu er jeg her igen. Man dør ikke så let, som man lige gik og regnede med. Der skal mere til end en tur ind i mørket.”

Jesper Lohmann har gendigtet Johnny Cash-sange på dansk. Foto: Camilla Stephan.
Indledningen på den iscenesatte koncert med Johnny Cash-sange tager sit udgangspunkt på bunden og i en historie, der fascinerede skuespiller Jesper Lohmann så meget,

..

..

at han gik i gang med at gendigte Johnny Cashs sange. Det er nu blevet til forestillingen ”Ring af ild”, der har premiere på Københavns Musikteater den 26. november.

Det er en fantastisk historie om, hvordan Johnny Cash lægger sig ind i en hule for at dø af piller og sprut. Det er en af de mange gange, hvor han har forsøgt at begå selvmord. Han fortæller selv, at han lægger sig ind et hulesystem for at dø. Så vågner han fra sprutten og pillerne og finder ud af, at han ikke er død. Og så ser han i bogstaveligste forstand lyset for enden af hulen…..

læs mere….